Oproep voor mantelzorgersLoesje mantelzorg

De werkgroep Zorg&Welzijn van de SeniorenRaad Tilburg wil de komende maanden in gesprek komen met mantelzorgers uit Tilburg, Udenhout en Berkel-Enschot.

Aandeel mantelzorg Loesjezwaar belaste mantelzorgers Loesje

Deze aandacht is nodig, omdat we in de media lezen, zien en horen, dat mantelzorgers overbelast raken. Deze cijfers hebben betrekking op alle mantelzorgers in Nederland, maar de werkgroep wil nagaan hoe dit in Tilburg is.

Mantelzorg doe je samen

De werkgroep wil van de mantelzorgers weten waar ze tegenaan lopen bij hun werk als mantelzorger. Wat gaat goed en wat kan beter? Welke wensen hebben zij?

Sta stil bij mantelzorgerszwaar belaste mantelzorgers Loesje

Met deze informatie en de informatie die de werkgroep verzamelt bij de professionals, wil de werkgroep de gemeente en de politieke partijen benaderen. Het doel is een minder belastende situatie voor mantelzorgers te bereiken door gericht hulp aan te bieden.

Mantelzorger ben je niet alleen

Om de juiste informatie te krijgen heeft de werkgroep Zorg&Welzijn de hulp nodig van mantelzorgers. Vandaar onze oproep: bent u mantelzorger en wilt u eens uw verhaal kwijt over wat u allemaal voor taken doet, dan kunt u een mail sturen naar het secretariaat van de Seniorenraad Tilburg; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast bedankt.