In wijkcentrum ’t Sant heet het muziekprogramma de Citroenpers.

Citroenpers Live muziekhoofd

‘Citroenpers live’ is een initiatief vanuit wijkcentrum ’t Sant om maandelijks op telkens de tweede zondagmiddag van de maand van 15.00 uur tot 18.00 uur muziekconcerten aan te bieden voor de 50-plus doelgroep uit Tilburg-West. De naam ‘Citroenpers’ refereert aan de betiteling die dit gebouw in de volksmond al vanaf 1960 heeft. Destijds deed het gebouw nog dienst als Rooms-Katholieke kerk. Vanaf de zeventiger jaren is deze locatie in gebruik als wijkcentrum en bibliotheek. In 2015 zijn de ontmoetingsruimte van het wijkcentrum en de ruimte van de bibliotheek met elkaar verbonden doordat er een flinke verbouwing heeft plaatsgevonden en de muren zijn verwijderd. De ruimte heeft daardoor een lichtere en meer toegankelijke, grand-caféachtige uitstraling gekregen. Bibliotheek en het wijkcentrum willen vooral ook in de weekenden tot een bruisend activiteitenaanbod komen. Daar passen de muziekmiddagen voor de 50-plus doelgroep prima in.

Iedere tweede zondag van de maand geniet je van liveoptredens van de leukste bands tijdens CitroenPers Live. De deur is open om 14.30 uur. Start van de muziek om 15.00 uur. Einde van het optreden 18.00 uur. De entree is gratis. Tijdens de muziekmiddag is tevens de bibliotheek geopend. Wijkcentrum 't Sant, Beneluxlaan 74, Tilburg. Informatie bij Thea Stokkerman, tel.: 06-10528980.


Op zondag 12 januari treden op The Rockin Drifters.

The Rocking Drifters The Rocking Drifters 1

Deze sixties revival band speelt swingende rock and roll muziek uit de jaren zestig. Met Ad (drums), Henk (leadzang, slag guitar), Ruud (solo, guitar) en Tom (bas guitar), Frank (geluid p.a.)