In wijkcentrum De Heyhoef treden elke maand gerenommeerde artiesten op. Meer weten? Klik hier.

Heyhoef kent drie soorten muziekevenementen: Heyhoef-Muziekfabriek, Heyhoef-Coolvibes (nieuw) en Heyhoef-Backstage.

Tijdens de Heyhoef-Muziekfabriek gaat het om zelf muziek maken. Elke eerste zondagmiddag van de maand vindt deze activiteit plaats. Toegang gratis.

Heyhoef-Coolvibes is een aanvullend programma op de Heyhoef-Backstage concerten. Een aantal vindt plaats op zaterdagavond, maar vooral ook op zondagmiddag. Entreeprijs: € 5,00 te betalen bij binnenkomst. Het aantal plaatsen is beperkt tot 100, dus vol is vol. Kaarten zijn vanaf 21 oktober ook te koop bij de receptie van Wijkcentrum Heyhoef en bij Restaurant Melati Dua, Heyhoefpromenade 55.

Heyhoef-Backstage concerten zijn op zaterdagavond. De toegangsprijs is € 12,50, aanvangstijd 20.30 uur.


Zondag 5 april is het van 15.00 uur – 18.00 uur weer tijd voor de Heyhoef-Muziekfabriek: muzikale smeerolie om een hele dag te shinen. GRATIS entree en GRATIS parkeren voor de deur!


Heyhoef Muziekfabriek

De maandelijkse gestructureerde jamsessions op de eerste zondag zijn altijd een grote verzameling van muziekliefhebbers uit alle hoeken van het Hart van Brabant. Semiprofessionele, gevorderde hobbyisten, beginners met en zonder plankenkoorts, solisten, bands, trio’s en duo’s uit alle mogelijke genres pakken hier hun podium. Ondersteund en kundig begeleid door de ‘Heyhoef-BackUPband’. Een ware smeltkroes van liefhebbers in alle leeftijdscategorieën. Improvisaties en vooropgezette plannetjes wisselen elkaar af. Een hele middag variatie, ontmoeting, surprises en veel genot zowel door muzikanten als bezoekers een heerlijke uitlaatklep. Wil je een keer meedoen, de uitdaging aangaan om het podium te betreden, verlost worden van je podiumvrees, de fantastische ambiance proeven en gebruik maken van de vakkundige technici die het geluid en licht verzorgen. ‘Do you want to be a hero for one day’? Geef je setlist van drie favoriete nummers op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..