In wijkcentrum De Heyhoef treden elke maand gerenommeerde artiesten op. Meer weten? Klik hier.

Heyhoef kent drie soorten muziekevenementen Heyhoef-Muziekfabriek, Heyhoef-Coolvibes (nieuw) Heyhoef-Backstage.

Tijdens de Heyhoef-Muziekfabriek gaat het om zelf muziek maken. Elke eerste zondagmiddag van de maand vindt deze activiteit plaats. Toegang gratis.

Heyhoef-Coolvibes is een aanvullend programma op de Heyhoef-Backstage concerten. Een aantal vindt plaats op zaterdagavond, maar vooral ook op zondagmiddag. Entreeprijs: € 5,00 te betalen bij binnenkomst. Het aantal plaatsen is beperkt tot 100, dus vol is vol. Kaarten zijn vanaf 21 oktober ook te koop bij de receptie van Wijkcentrum Heyhoef en bij Restaurant Melati Dua, Heyhoefpromenade 55.

Heyhoef-Backstage concerten zijn op zaterdagavond. De toegangsprijs is € 12,50, aanvangstijd 20.30 uur.


Zondag 5 januari, zondag 2 februari en zondag 1 maart is het weer tijd voor de Heyhoef-Muziekfabriek van 15.00 uur – 18.00 uur. Toegang gratis!

Heyhoef muziekfabriek

De MuziekFabriek is na tien jaar inmiddels een begrip in het Hart van Brabant. Wijkcentrum Heyhoef is dan ook een prima locatie voor deze vermaarde maandelijkse jamsessions. De Heyhoef-BackUPband met als kernleden gitarist/zanger Hans Ligtenberg en zanger/bassist Marco van der Velden vormen het productieteam van deze muzikale formule. Met de Heyhoef BackUpband verzorgen zij de begeleiding voor zangers /zangeressen of instrumentalisten ongeacht het gekozen nummer. Hierdoor ontstaat er een enorme energie en synergie tussen performers, de MuziekFabriek sessieband en het publiek. Dit resulteert in een muzikaal feest zonder pauze.

Na het Jan van Besouwhuis in Goirle en De Boemel in de spoorzone is nu dus gekozen voor wijkcentrum Heyhoef in de Reeshof. Het muzikaal kloppende hart van dit grootste stadsdeel van Tilburg waar ook al vijf jaar muziekpodium Heyhoef-Backstage haar thuisbasis heeft. Muzikanten van allerlei genres, pluimage en kundigheid kunnen zich aanmelden om de Heyhoef-BackUPband aan te vullen met hun instrumentale of vocale talenten. Zelfs de basis bandleden vervangen bestaat ook tot de mogelijkheden. Noem het zo gek maar op of het wordt mogelijk gemaakt, Improvisatie, alertheid, passie en creativiteit zijn de pijlers van de muziekfabriek formule. Voel jezelf een podiumheld voor minstens een dag bij de Heyhoef-Muziekfabriek!!