Logo RSO

 

Beste muziekliefhebber,

Dit jaar geeft het RSO  al voor de tweeëntwintigste keer haar Lenteconcert in de Concertzaal in Tilburg.

ONS LENTECONCERT WORDT DIT JAAR GEHOUDEN OP DINSDAG 21 EN WOENSDAG 22 MEI 2019 in de CONCERTZAAL IN TILBURG. AANVANG 14.00 UUR

Het RSO biedt u ook dit jaar weer een programma aan dat garant staat voor een middag muzikaal genieten. Behalve de eigen solisten hebben we de zangeres Heidi Broeksteeg en het Combo  WZ  o.l.v. Wim Zwijsen op de rol staan.

Heidi Broeksteeg

Het luchtige operagenre en vrolijke operette melodieën  passen goed bij het vrolijke karakter van Heidi. Daarnaast schuwt zij ook dramatische of serieuze werken zeker niet. Zo heeft zij met diverse mannenkoren gezongen. Sinds 5 jaar zingt zij samen met het ensemble LOL, laat operette leven. Vrolijke operettemuziek en luchtige operastukken komen uitgebreid aan bod in dit kleine vierkoppige ensemble. In de afgelopen 15 jaar heeft de Tilburgse  operettevereniging en de vereniging Bossche opera een belangrijke rol gespeeld in de muzikale ontwikkeling van deze operette liefhebster.

Combo WZ

Het Combo WZ (Wim Zwijsen) bestaat uit 4 ervaren muzikanten die veel ervaring hebben op het gebied van Jazzy en andere soorten muziek.

De bassist Toon Segers heeft  met beroemde orkesten gespeeld. De slagwerker Jan Jansen heeft  opgetreden tijdens het North Sea Jazzfestival. Huub Lammers  geeft  nog steeds cursussen voor gitaristen  die zich jazz en improvisatie eigen willen maken. Wim Zwijsen heeft vanaf zijn jonge jaren via de amateur opleiding aan de Tilburgse Muziekschool de kennis van het improviseren eigen gemaakt. Al met al 4 gelouterde muzikanten die graag optreden voor publiek die de lichte muziek en jazz kunnen waarderen.

Heidi Broeksteeg 2

De combinatie van RSO Midden-Brabant, Combo WZ en Heidi Broeksteeg levert het publiek een afwisselend concert op, boordevol muzikale kwinkslagen, maar op z’n tijd ook een moment van ingetogenheid. Kortom, een concert dat laat zien dat dit geweldige orkest nog springlevend is door het publiek te verrassen met muzikale hoogstandjes. Alleszins de moeite waard dus om naar te komen luisteren.

Wij kunnen u een kaartje aanbieden voor € 12,50.  In de prijs is inbegrepen de garderobe, koffie, thee of het bronwater tijdens de pauze.

Kaartjes kunnen voortaan besteld worden via de ticketservice van Theaters Tilburg:

www.theaterstilburg.nl of aan de kassa bij Theaters Tilburg

Zit u in een rolstoel meld dit dan bij Theaters Tilburg, Monique Bouwman, tel. 0135490388 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hebt u moeite met het bestellen van de kaartjes dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon:

Dré Netten, tel.nr. 0650203958 of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

LETOP

Kaarten die bij Dré Netten zijn besteld kunnen vanaf één uur voor aanvang van het concert opgehaald worden bij de gastvrouwen van het RSO aan  de ingang van de Concertzaal.

In de foyer van de Concertzaal kan niet meer contant betaald worden, alleen cashloos met pin of mobiele telefoon.

 

Met vriendelijke groeten,                  

Bestuur RSO Midden-Brabant

Contactpersoon: Dre Netten,  Telefoon  0650203958, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over het RSO Midden-Brabant vindt u op onze website www.rsomiddenbrabant.nl