Logo RSO

 

ONS LENTECONCERT WORDT DIT JAAR GEHOUDEN OP DINSDAG 17 EN WOENSDAG 18 APRIL 2018 in de CONCERTZAAL IN TILBURG.

AANVANG 14.00 UUR

Dit jaar hebben we Lya de Haas en haar partner Hennie Korsten, haar vaste begeleider, als gastspelers. Lya is bekend door haar mooie, vaak gevoelige, liedjes en haar programma “Op z’n Brabants” op Omroep Brabant, met vooral (blaas)muziek uit onze omgeving of in ons provinciale dialect. Haar bekendste lied, “Ons lieve Vrouwke” , wordt heel vaak gedraaid bij jubilea en andere bijeenkomsten. Optredens van haar geven echte warme Brabantse sfeer en gezelligheid. Kortom een genot voor het gemoedelijke Brabantse gevoel en het gehoor. Hennie is een bekende producer en gitarist.

De combinatie van RSO Midden-Brabant en dit Brabantse duo, als slagroom op de taart, levert het publiek een afwisselend concert op, boordevol muzikale kwinkslagen, maar op z’n tijd ook een moment van ingetogenheid. Kortom, een concert dat laat zien dat dit geweldige orkest ook na 25 jaar nog springlevend is door het publiek te verrassen met muzikale hoogstandjes. Alleszins de moeite waard dus om naar te komen luisteren.

Wij kunnen u een kaartje aanbieden voor € 11,00.  In de prijs is inbegrepen de garderobe, koffie, thee of het bronwater tijdens de pauze.

RSO

U kunt deze belevenis meemaken door  kaartjes te bestellen via onze website: www.rsomiddenbrabant.nl 

Via de website kunt u direct betalen.

Ook kunt u kaartjes bestellen  via de ticketservice van Theaters Tilburg: www.theaterstilburg.nl of aan de kassa bij Theaters Tilburg

 

Hebt u moeite met het bestellen van de kaartjes dan kunt u met ons contact opnemen via de website of met de contactpersoon vermeld onder aan deze brief.

LET OP

Kaarten kunnen vanaf één uur voor aanvang van het concert opgehaald worden bij de gastvrouwen van het RSO aan  de ingang van de Concertzaal.

Met uw voorkeurswensen van zitplaatsen houden wij zoveel mogelijk rekening. De plaatsen  worden toegekend  op volgorde van betaling.

Zit u in een rolstoel, meld dit dan a.u.b. bij onze contactpersoon, tel. 0135042447.

 

Met vriendelijke groeten,    

Bestuur RSO Midden-Brabant

Contactpersoon: Noor de Beer,  Telefoon  0135042447, Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over het RSO Midden-Brabant vindt u op onze website www.rsomiddenbrabant.nl