Passiespelen Tegelen

U bent van harte welkom om samen met leden van de afdeling KBO Reeshof te gaan genieten van een spectaculaire uitvoering van de Passiespelen op zondag 7 juni. De spelen worden maar eenmaal per vijf jaar uitgevoerd, dus het is nu of u moet vijf jaar lang wachten.

De tocht voert rechtstreeks naar het openluchttheater De Doolhof in Tegelen dat geheel in sfeer is omgetoverd tot het Bijbelse Jeruzalem ten tijde van Jezus lijden en dood. Vanaf de overdekte zitplaatsen op de 1e rang hebben we het beste zicht op dit onvergetelijk en spectaculair theaterstuk.

Bijna driehonderd acteurs, musici, koorleden en figuranten brengen het passiespel sinds 1931 eenmaal per vijf jaar op het podium. Het verhaal gaat over strijd, onderdrukking en verdriet. Maar ook over liefde, vriendschap, vurige hoop en het geloof in een betere wereld. Een unieke belevenis voor jong en oud, voor iedereen.

Na de voorstelling rijden we naar de Hotellerie de Maasduinen om te kunnen genieten van een heerlijk driegangendiner. Als we goed gegeten hebben, stappen we weer in de bus en zijn we naar verwachting om ongeveer 20.30 uur weer in Tilburg.

De prijs voor deze dagtocht inclusief 1e klas kaarten, een goed driegangendiner en vervoer per luxe touringcar bedraagt € 72,00 per persoon.

Vertrek zondag 7 juni 2020 om 12.45 uur vanaf Reijshoeve, Gendringenlaan Tilburg en 13.00 uur vanaf Domino’s Heyhoef Tilburg.

Inschrijven via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 06 1892 3388 en bij deelname overschrijving van 72,00.